Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب آقاجری یک کارشناس بسیجی و نماینده سابق مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: با توجه به اهداف سند چشم انداز بیست ساله مبنی بر اینکه باید کشوری توسعه یافته باشد و جایگاه برتر علمی، اقتصادی وفناوری در منطقه و در تعامل با جهان باشد.

وی با بیان اینکه صنعت نفت به عنوان مهمترین صنعت کشورمان در چشم انداز 1404 محسوب می شود افزود: صنعت نفت به عنوان استراتژیک ترین صنعت کشور نقش اصلی در اقتصاد کشورمان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقاجری خاطرنشان کرد: گسترش تحقیقات بنیادی و توسعه ای و تربیت نیروی انسانی متخصص و تلاش برای ایجاد مرکز جذب و حدود دانش و خدمات فنی و مهندسیی انرژی در سطح بین المللی و ارتقای فناوری در زمینه منابع و صنایع نفت، گاز و پتروشیمیی ضروری است.از اینرو تاکید بسیاری بر تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد بلاخص در بخش های بالادستی نفت اعم از رشته های مهندسی مخازن نفت، حفاری، اکتشاف و مدیریت مخازن است لذا نیاز به سرمایه گذاری در حوزه منابع انسانی را آشکار می کند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۳۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود

 آیین تجلیل از استادان، مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمدحسین حمیدی، معاون تربیت و آموزش فراجا با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان تربیت در آموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آن ها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ایران خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرد
  • تعلیم و تربیت یکی از مهمترین مسائل روز ارتش است
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • اهمیت کادرسازی و تربیت نیروهای متخصص در آموزش و پرورش
  • جهاد دانشگاهی در کنار معلمان برای تربیت نسل‌های متخصص
  • تربیت نیروی انسانی خدوم نتیجه تلاش معلمان است
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص