Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - اداره فناوری اطلاعات شرکت نفت مناطق مرکزی با توجه به نیازهای حوزه منابع انسانی و کالای این شرکت در زمینه دریافت آمار و گزارش، سامانه جامعی برای ستاد و شرکت‌های تابعه طراحی کرد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، کوروش کاوه، رئیس اداره فناوری اطلاعات شرکت نفت مناطق مرکزی از تهیه سامانه جامع گزارش و آمار در منابع انسانی و کالا خبر داد و گفت: این سامانه شامل گزارش‌های ثابت و پویا از داده‌های موجود در سامانه جامع شرکت ملی نفت ایران است که به صورت متمرکز و با استفاده از تازه‌ترین فناوری‌های موجود نظیر PowerBI تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، تعدیل مدرک، سامانه برنامه‌ریزی و توسعه مدیران و همچنین مدیریت کالا، دریافت گزارش‌های ثابت و پویا از اقلام خرید مستقیم، مازاد، پروژه‌ها، مستمر به تفکیک انبارهای اصلی و فرعی نیز ماشینی شده است.
رئیس اداره فناوری اطلاعات شرکت نفت مناطق مرکزی درباره فعالیت‌های انجام شده در بخش پشتیبانی و عملیات اداره فناوری اطلاعات نفت مرکزی در سال 97، تصریح کرد: برای تحقق و بهبود مدیریت عملکرد و همچنین افزایش بهره‌وری، با راه‌اندازی کامل سامانه Helpdesk مبتنی بر ITIL، ضمن ایجاد یکپارچگی در خدمات‌دهی به نیازهای سخت‌افزاری و نرم افزاری، باوجود افزایش 16 درصدی درخواست‌ها نسبت به مدت مشابه پارسال، به آنها پاسخ داده شده و زمان پاسخگویی نیز به یک پنجم همان دوره کاهش‌یافته است.
کاوه درباره اقدام‌های انجام شده در واحد شبکه اظهار کرد: در بخش امنیت واحد شبکه، ارتقای نسخه سرور مدیریت کاربران در شبکه داخلی، راه‌اندازی سرویس‌های امنیتی به منظور مقابله با حملات احتمالی و ناشناخته و ارتقاء امنیت کلاینت‌ها و همچنین افزایش اثر بخشی آنتی ویروس، نصب و راه‌اندازی دیواره آتش جدید مرکز داده برای حفاظت از سرورها و ارتقای امنیت و همچنین حفاظت بهتر از برنامه‌های کاربردی پایان یافت.
وی درباره بهبود عملکرد واحد شبکه، تصریح کرد: برای بهبود عملکرد واحد شبکه، راه‌اندازی سرویس نصب خودکار سیستم عامل و نرم افزارهای کاربردی روی کلاینت‌ها از راه دور، راه‌اندازی سرویس مدیریت رمز عبور ادمین کلاینت‌ها و نصب خودکار اصلاحیه‌های امنیتی ویندوز نیز پایان یافت.
رئیس اداره فناوری اطلاعات شرکت نفت مناطق مرکزی با تشریح افزایش پایداری و قابلیت اطمینان واحد شبکه یادآور شد: تفکیک ترافیک ارتباطی و ساختار مدیریتی کاربران در ساختمان‌های مختلف، ایجاد زیرساخت لازم برای برقراری ارتباط دامنه‌های شبکه در سطح ستاد و شرکت‌های تابعه به‌منظور بهره‌برداری مشترک از منابع و کاهش هزینه‌ها و ارتقای نرم‌افزار مدیریت کاربران در شبکه اینترنت برای بهبود روال گزارش‌گیری اجرایی شد.
وی تصریح کرد: در واحد نرم‌افزار نیز اقدام‌هایی همچون طراحی وب سایت شرکت نفت مناطق مرکزی ایران (برنده جایزه بهترین وب سایت در سطح شرکت ملی نفت ایران در سال 1397)، ایجاد سیستم درخواست خدمات پیمانی RFCS در ستاد و شرکت‌های تابعه و تهیه سیستم اوراق مشارکت صورت گرفته است. همچنین برای بهبود مدیریت متمرکز، تهیه سیستم امور مسافرت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکت‌های تابعه و یکپارچگی آن با سیستم حضور و غیاب در دست انجام است.
به گفته کاوه، در ارتباط با سامانه‌های فنی مهندسی، نیز ارتقای سامانه مدیریت پروژه Expedition مدیریت مهندسی و ساختمان به آخرین نسخه موجود و تجمیع همه مستندات فنی موجود در نسخه‌های قبلی ضمن داشتن برنامه برای توسعه آینده کاربرد این سامانه در پروژه‌ها انجام شده و استقرار 31 استاندارد بین‌المللی به روزشده تا ابتدای سال 2018 در سامانه استانداردهای فنی مهندسی قابل استفاده همه همکاران ستاد و سه شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، شرق و غرب بوده و همچنین می‌توان به همکاری در استقرار سامانه برخط گل حفاری و سامانه اطلاعات جغرافیایی GIS اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۵۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان

ایسنا/خوزستان اداره کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان خوزستان از تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری شهرستان دزپارت خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضاها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستاهای سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آن‌ها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شوراهای روستاها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستاهایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شوراها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها و رخداد صاعقه در برخی استان‌ها
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • جنجال جدید طلافروشان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)
  • بهترین منابع جمع‌بندی کنکور (تجربی، انسانی و ریاضی)