Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - محمد عبدی؛ روز گذشته تصاویری از تجمع اعتراضی جمعی از بازنشستگان وزارت نفت در مقابل این وزارتخانه منتشر شد که حاکی از حضور بازنشستگانی بود که نسبت به وضعیت معیشتی خود معترض بودند.

همچنین دلیل دیگر این تجمع،  اعتراض به روند تصویب شیوه نامه صندوق بازنشستگی صنعت نفت، حضور وزیر اقتصاد و کار در این صندوق به عنوان اعضای غیرنفتی صندوق بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که شنیده می‌شود  بخشی از کارکنان رسمی نیز روز گذشته فراخوانی جهت تجمع اعتراضی داشتند که گویا به زمان دیگری موکول شد.

در ماه‌های اخیر این قبیل اعتراضات از سوی کارکنان رسمی و قراردادی وزارت نفت به اشکال مختلف دیده شده که همگی دال بر عدم رسیدگی به مشکلات آنها دارد.

در دو سال گذشته نارضایتی بدنه و کارکنان وزارت نفت به تصمیمات و قوانین و بخشنامه‌های حقوقی این وزارت خانه به اوج خود رسیده و نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس دهم و یازدهم نیز بارها تاکید بر ورود به این مشکلات کارکنان وزارت نفت نموده‌اند اما همچنان وجود مشکلات عدیده از جمله نابرابری و اختلاف حقوق و شیوه قراردادهای کارکنان مدت موقت این وزارت‌خانه هستیم.

با اینکه روز گذشته فرزین مینو معاون وزیر نفت در امور منابع انسانی قول بررسی و مساعدت لازم را به معترضین داده است اما روند رسیدگی به مشکلات نیروی انسانی در وزارت نفت در ماه‌های اخیر بسیار کند بوده و چندان جای امیدواری نیست.

پربیننده ترین نفت از عقب نشینی دست بردار نیست/ قیمت شکنی بی‌سابقه سعودی‌ها در بازار طلای سیاه خبر جدید از طرح برق مجانی عوامل خرابکاری در سایت نطنز شناسایی شدند ظرفیت پالایشی عراق افزایش می‌یابد/ ضعف سرمایه‌گذاری در پروژه‌های پالایشگاهی نظر وزیر نفت در خصوص پالایشگاه سازی/ کشور به کثافت کشیده می‌شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: محمد عبدی وزارت نفت تجمع اعتراضی منابع انسانی محمد عبدی کارکنان نفت قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۳۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است

رئیس سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی برای فعالان اقتصادی مشکل‌زا‌ شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به اولویت‌های سال مشارکت مردم در جهش تولید اظهار داشت: یکی از حوزه‌های فعالیت مردم در استان خراسان شمالی حوزه کشاورزی در روستاهاست. 

وی افزود: باید تامین مالی از جمله تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش برای تولید فراهم شده باشد تا بتوانیم در تولید به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم. مطالعات دقیق علمی نشان می‌دهد در استان خراسان شمالی بخش خصوصی به شدت وابستگی به تسهیلات تکلیفی و منابع بانکی است که باید این منابع با سهولت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه بانک‌های استان از منابع محدودی برخوردارند و این موضوع برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مشکلاتی را فراهم کرده است. فاصله زمانی درخواست فعالان  تا اعطای تسهیلات بسیار زیاد شده و این اختلال باعث عدم رونق بخش خصوصی و فعالیت‌های اقتصادی است.

بهزادفر ادامه داد: در بخش کشاورزی صندوق‌های حمایت مالی از کشاورزان ایجاد شده که در این بخش 51 درصد منابع مرتبط با مردم و باقی منابع دولتی است که مردم در ساده‌ترین حالت ممکن می‌توانند از این صندوق استفاده بکنند. در دو سال اخیر منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و شهرستان‌ها بسیار خوب بوده و با برنامه‌ریزی دولت تقویت این صندوق‌ها در سال 1403 در اولویت است و ساز و کار این صندوق‌ها بسیار ساده‌تر از ساز کار بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه تامین مالی یکی از الزامات جدی تحقق شعار سال است و باید برای این موضوع در سطح ملی و استانی راهکارهای ویژه‌ای دیده شود و تصریح کرد: 30 درصد اقتصاد استان خراسان شمالی وابسته به روستاست و بیش از 45 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین خاطر در سند توسعه استان خراسان شمالی در سال 1403 یکی از فصل‌های مهم بحث توسعه روستایی است. در این زمینه جزو استان‌های پیشرو هستیم که سندهای مرتبط با برنامه هفتم نیز در استان در حال انجام است. اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی در استان در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح با مشارکت مردم مدلی طراحی شده است که نظام تصمیم‌سازی از دل جوامع محلی بیرون آمده و مردم منابع اقتصادی را پای کار آورده٬ دولت نیز در این میان بخش تسهیلگری را بین مردم و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بر عهده دارد. از سوی دیگر بنا داریم تولیدات مردم به خوبی به بازار معرفی و در بازار دیده و به فروش برود در این مدل اتصال دقیق بازار به جوامع محلی مورد توجه است.

وی افزود: 15 نهاد دولتی و غیردولتی در بحث روستا در حال فعالیت هستند که متاسفانه بخش زیادی از این فعالیت‌ها همسو نیست و باید منابع تجمیع و فعالیت‌ها همسو شود تا اقتصاد روستایی به ویژه در استان خراسان شمالی با ایجاد زنجیره‌های تکمیلی راهبردی شکوفا شود.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)