Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مشاور امور زنان و خانواده شرکت ملی گاز در پنجمین همایش مسئولیت اجتماعی صنعت نفت گفت: آموزش، رمز تبدیل زنان جوامع محلی به منابع انسانی با ارزش است.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، زهرا حسین‌زاده امروز (پنجشنبه، 25 دی‌ماه) در دومین روز از پنجمین همایش مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت که از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: امروزه مسئولیت اجتماعی، تنها یک اقدام خیرخواهانه و نوع دوستانه نیست، بلکه مسئولیتی است که به‌عهده شرکت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در گذشته شرکت‌ها یک هدف اصلی داشتند که همان به حداکثر رساندن سود، بدون توجه به پیامدهای اجتماعی و محیطی به جا مانده از فعالیت‌های آن‌ها بود، در حالی که امروزه، عملکرد شرکت‌ها بر پایه دو شاخص مهم کره زمین و مردم که به آثار باقیمانده از فعالیت آن‌ها ارتباط دارد، ارزیابی می‌شود.
مشاور امور زنان و خانواده شرکت ملی گاز ایران، پیامدهای ناشی از فعالیت‌ها در منطقه مورد نظر را، برای همه کارکنان، مصرف‌کنندگان، اجتماعات و محیط زیست پیرامونی تشریح و تاکید کرد: در شرکت‌هایی که فعالیت آن‌ها با زمینه‌های اجتماعی و زیست محیطی جامعه میزبان رابطه نزدیکی دارد، مانند صنایع نفت و گاز، مسئولیت اجتماعی به‌ویژه در ارتباط با زنان، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که باید به شکلی ویژه به آن پرداخت.
حسین‌زاده با اشاره به نظام‌نامه مسئولیت اجتماعی در حوزه صنعت نفت، آن را کاری ستودنی دانست و اظهار کرد: دفتر امور زنان و خانواده نفت با تلاش‌های فراوان، موفق شد موادی را در این بخش به نظام‌نامه مسئولیت اجتماعی اضافه کند که تأثیر آن می‌تواند در حوزه زنان و خانواده بسیار چشمگیر باشد.
وی تصریح کرد: یکی از این موارد، توانمندسازی با بهره‌گیری از روش‌های متنوع حمایتی، تسهیل‌گری، آگاهی بخشی و آموزشی؛ به‌ویژه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و تقویت بنیه علمی دانش آموزان کم بضاعت و با توجه ویژه به زنان و دختران، به‌منظور خوداتکایی و توسعه سرمایه انسانی در جوامع محلی است.
مشاور امور زنان و خانواده شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: کمک به هدایت و توانمندسازی ساکنان جوامع محلی به‌ویژه دختران، زنان و قشور آسیب پذیر به‌منظور شکوفایی ظرفیت‌های توسعه محلی در منطقه مورد نظر، یکی از بزرگترین مسئولیت‌های اجتماعی است که می‌تواند برای جوامع محلی، زندگی بهتری را فراهم کند.
حسین‌زاده با بیان این که توجه به جایگاه امور زنان و خانواده و عضویت مشاوران امور زنان و خانواده در کمیته مسئولیت اجتماعی، برای اطمینان از بهره‌مندی زنان جوامع محلی از فوائد صنعت و کاهش خطرهای آن، ضرورت بیشتری دارد، گفت: آن‌چه بیشتر و بهتر می‌تواند ما را در این زمینه، یاری کند، تنها آموزش است و با آموزش می‌توان دنیای بهتری را برای صنعت، محیط پیرامونی و جوامع محلی فراهم کرد.
وی در پایان ضمن تشکر از تلاش‌های وزیر نفت، مشاور ارشد وزیر نفت در امور زنان و خانواده و مدیران عامل شرکت‌های اصلی و تابعه برای تقویت جایگاه امور زنان و خانواده، یادآور شد: اکنون در جهان ثابت شده که با آموزش درست، زنان به سرمایه انسانی با ارزشی تبدیل می‌شوند که سبب رشد اقتصادی در سطح کلان کشورها می‌شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: امور زنان و خانواده مسئولیت اجتماعی شرکت ملی گاز جوامع محلی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۷۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟

انسیه خزعلی، در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره اقدامات معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری در حوزه حجاب و عفاف، گفت: طرح زیست عفیفانه با عنوان زندگی و بالندگی در این معاونت پیگیری می‌شود و مربیانی از سراسر کشور با همکاری آستان قدس رضوی آموزش می‌بینند تا به والدین آموزش‌های لازم را دهند.

وی افزود: تاکنون چهار دوره آموزشی برگزار شده است که این مربیان ابتدا برای والدین و در ادامه برای دانش آموزان آموزش‌ها را ارائه خواهند داد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری تصریح کرد: هویت دختران و کمک به مهارت آموزی دانش آموزان در حوزه‌های سبک زندگی از دیگر برنامه‌های معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری است که در حال انجام است.

خزعلی با اشاره به طرح‌هایی که این معاونت با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیری می‌کند، گفت: از آنجا که معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری دستگاه اجرایی نیست، بیشتر در حوزه قانون‌گذاری و سیاستگذاری فعالیت می‌کند و طرح‌هایی را با همکاری وزارت علوم در کمیسیون‌های مرتبط مجلس پیگیری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: حمایت از زنان سرپرست خانوار از دیگر برنامه‌هایی است که طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری پیگیری می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد