Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر پیشنهادی نفت گفت: یکی از امتیازهای ویژه این کشور، صنعت نفت آن است و پشتیبان اصلی این صنعت، سرمایه انسانی گرانقدر، مدیران توانمند و بدنه کارشناسی متعهد و تخصصی هستند. خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام شانا، جواد اوجی امروز در نشست با جمعی از مدیران و کارکنان صنعت نفت که به‌دلیل شرایط ناشی از شیوع کرونا به‌صورت محدود در مرکز همایش‌های تخصصی شرکت ملی نفت ایران (کوشک) برگزار شد، ابتدا به خلاصه‌ای از سوابق کاری خود در بخش‌های مختلف صنعت نفت اشاره کرد و در ادامه به تشریح بعضی از مهمترین اولویت‌های کاری خود با هدف رفع چالش‌های پیش روی صنعت نفت پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیری از جنس نفت

وی ضمن اشاره به فارغ‌التحصیلی‌اش از دانشگاه صنعت نفت گفت: کار خود را پس از فارغ‌التحصیلی، روی دکل ۷۸ فتح ملی حفاری با شست‌وشوی رزوه‌های کیسینگ آغاز کرده و به جز شرکت ملی حفاری ایران، در مناطق نفت‌خیز جنوب، نفت مناطق مرکزی و شرکت ملی گاز ایران فعالیت داشته و از کار کارشناسی تا مدیریتی، پله‌ها را به‌تدریج طی کرده است. در سال‌های اخیر هم با فعالیت در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد مستضعفان، در حوزه پیمانکاری صنعت نفت فعال بوده و در این حوزه نیز تجربه اندوخته است.

تداوم جهش‌ها در گازرسانی

وزیر پیشنهادی نفت دولت سیزدهم به دوران حضورش در شرکت ملی گاز ایران و پیشبرد دیپلماسی گازی در جریان قرارداد الحاقی دوم با ترکمنستان، عراق و پاکستان در دولت دهم اشاره کرد و گفت: آن زمان تحول گازرسانی آغاز شد و این روند بعد‌ها نیز با تلاش‌های مجموعه شرکت ملی گاز ایران ادامه یافت، به طوری‌که امروز بیشتر مناطق به منطقه سبز تبدیل شده‌اند.

گذر از چالش‌ها با تکیه بر فرصت‌ها

اوجی در همین زمینه به تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران در سال ۹۰ و توقف امکان نقل و انتقالات مالی اشاره کرد و گفت: این موضوع سبب انباشت دو یا سه نوبت بدهی گاز ایران به ترکمنستان شد که توانستیم در آن مقطع زمانی، با مذاکراتی که انجام شد، بخش عمده این بدهی را در قالب تهاتر کالا جبران و پرداخت کنیم. صنعت نفت، ساختار منجسم، نیرو‌های توانمند و فرصت‌های ارزشمندی دارد که با تکیه به آن می‌توان بسیاری از مشکلات را رفع کرد.

پشتیبانی از سرمایه انسانی

وی با تاکید بر اینکه صنعت نفت در توسعه اقتصادی کشور نقش کلیدی دارد و در حوزه امنیتی می‌تواند بسیار راهگشا باشد، ادامه داد: یکی از امتیاز‌های ویژه این کشور، صنعت نفت آن است و پشتیبان اصلی این صنعت، سرمایه انسانی گرانقدر، مدیران توانمند و بدنه کارشناسی متعهد و تخصصی هستند که با اتکا به آن‌ها می‌توان از چالش‌های پیش روی صنعت نفت عبور کرد.

وزیر پیشنهادی نفت دولت سیزدهم بر اهمیت تکریم منابع انسانی تاکید کرد و گفت: به‌عنوان فردی که در بخش‌های مختلف صنعت نفت اعم از حفاری، مهندسی نفت، بهره‌برداری، پتروشیمی و ... در خشکی یا دریا، روی سکو و سر چاه کار کرده‌ام، با سختی‌های کار در مناطق عملیاتی به خوبی آشنایی دارم. ما باید با قانع کردن مجلس محترم و دولت و سران قوا، ارزش کار کارکنان صنعت نفت را جا بیندازیم و اجازه ندهیم این کارکنان مورد قضاوت‌های نادرست قرار گیرند. چرا باید فضا به شکلی باشد که سرمیاه انسانی صنعت نفت از این صنعت بیرون رود و جذب شرکت‌های خارجی شود؟

اوجی با این توصیف درباره اهمیت منابع انسانی، یادآور شد: یکی از برنامه‌های اصلی بنده، پشتیبانی از سرمایه انسانی صنعت نفت است.

تحریم‌های سخت و چالش فروش نفت

وی با بیان اینکه با گذشت بیش از ۷۰ سال از ملی شدن صنعت نفت، هنوز انتظار‌ها از این صنعت آن‌طور که باید محقق نشده است، بیان کرد: امروز در بخش فروش نفت چالش‌هایی وجود دارد و شرایط تحریم به مراتب سخت‌تر از دوره‌های گذشته است. در دوره قبلی تحریم، معافیت فروش نفت تا یک میلیون بشکه وجود داشت، اما در این دوره، چنین معافیتی در کار نیست و البته معتقدم با پتانسیل‌های موجود در وزارت نفت، بهره‌مندی از توان نیرو‌های متخصص و متعهد، استفاده از توان بخش خصوصی و به‌کارگیری روش‌های مختلف می‌توان اتفاقات خوبی در این زمینه رقم زد.

استقبال از همکاری مدیران متخصص و فسادستیز

مدیرعامل پیشین شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه در صورت اخذ رای اعتماد، از همکاری نیرو‌ها و مدیران توانمند، کارآمد، متخصص، ماهر، دلسوز و فسادستیز استفاده خواهم کرد، افزود: با توجه به شرایط خاص فعلی، هر که در این مسیر قدم پیش بگذارید، ایثار کرده است. برخی گفته‌اند اوجی نیرو‌هایی از ستاد اجرایی یا بنیاد مستضعفان با خود می‌آورد، به هیچ عنوان؛ صنعت نفت آنقدر نیرو‌های توانمند دارد که من باید در خدمت آنان کار کنم. فقط برای خدمت آمده‌ام. از خدا بخواهیم توفیق خدمت به ما بدهد تا بتوانیم دل مردم را شاد کنیم.

ضرورت جذب سرمایه

وی بر حفظ و نگهداشت تولید و اهمیت سرمایه‌گذاری به‌عنوان دیگر اولویت‌های صنعت نفت تاکید کرد و گفت: صنعت نفت برای ادامه راه و حفظ امنیت انرژی کشور، به سرمایه نیاز دارد، باید به این منظور راهکار‌هایی عالمانه و حساب‌شده یافت و بر مبنای آن عمل کرد.

دیگر اولویت‌ها

اوجی به اهمیت بهینه‌سازی مصرف انرژی هم اشاره کرد و گفت: اگر قرار باشد هر آنچه تولید شود مصرف شود، راه به جایی نمی‌بریم. ابزار‌های خوبی در این زمینه وجود دارد که باید استفاده شود.

وزیر نفت پیشنهادی دولت، بر ضرورت جلوگیری از خام‌فروشی و تکمیل زنجیره ارزش با هدف ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر، تکمیل توسعه و بهره‌برداری حداکثری از میدان‌های مشترک، تداوم روند بومی‌سازی تجهیزات صنعت نفت و استفاده از دانش روزآمد و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد و افزود: باید با اتکا به مدیران توانمند و جهادی و کارکنان مجرب صنعت نفت، از ظرفیت‌های موجود به نحو بهینه استفاده کنیم؛ صنعت نفت باید بدرخشد و امیدوارم با همراهی مجلس محترم و سرمایه انسانی ارزشمند نفت، روزها، ماه‌ها و سال‌های خوبی را در کنار هم تجربه کرده و به اعتلای این صنعت کمک کنیم.     بیشتر بخوانید:  پیام وزیر پیشنهادی وزارت نفت به آحاد کارکنان صنعت نفت   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزیر نفت نشست

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزیر نفت نشست شرکت ملی گاز ایران وزیر پیشنهادی نفت مدیران توانمند سرمایه انسانی صنعت نفت چالش ها نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۵۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، امیر دریادار حبیب الله سیاری در آیین اختتامیه دوره توانمندسازی اساتید، معلمان و مربیان عقیدتی سیاسی ارتش که صبح پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز آموزش بصیرت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در شهر مشهد مقدس برگزار شد، با گرامیداشت ۱۲ اردیبهشت ماه و روز معلم و همچنین روز خلیج فارس و اهمیت آن در تاریخ ایران گفت: نام گذاری این روز مصادف با اخراج پرتغالی های استعمارگر از تنگه هرمز است. حضور قدرت های خارجی در منطقه خلیج فارس نشان از اهمیت ویژه این منطقه است، دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است و از همین رو هرکس که بتواند بر دریا حکمرانی کند، می‌تواند زندگی مردم را کنترل کند. قدرت های استعماری و به‌ویژه انگلستان با تخریب بنادر ایران و تبدیل آن به زمین سوخته سعی داشتند تا دسترسی ایران به آب های آزاد را محدود کنند و این موضوع نماد عینی تزریق فرهنگ استکباری بیگانه برای جلوگیری از رشد و پیشرفت ایران بود.

بیشتر بخوانید: دریادار سیاری: توان پهپادی نیروهای مسلح و ارتش کشور جزو قدرت‌های برتر در منطقه است

وی با اشاره به «لزوم تبیین خسارت‌های وارد شده از سوی استعمارگران به ایران به‌وسیله اساتید و معلمان» گفت: اهمیت ویژه کار معلمان معارف دینی و قرآنی همین است که با استفاده از فرهنگ قرآنی به پرورش فکری تصمیم سازان و تصمیم گیران آینده ما کمک کنند تا آنان بتوانند خطرات ناشی از نفوذ فرهنگ های بیگانه و استعمارگر را بشناسند و در مقابل این جنگ نرم به مبارزه بپردازند.

وی هم‌چنین با اشاره به شخصیت ممتاز شهید عالی قدر استاد مطهری عنوان کرد: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) شهید مطهری انسانی زمان شناس بود که با شناسایی نیازها، در جهت رفع آنها با اخلاص فکر می‌کرد، می‌نوشت و تلاش می‌کرد و به همین دلیل شهید مطهری نقش مهمی در تربیت و پرورش آینده‌سازان ایران داشت.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی در یک سازمان گفت: مهم ترین دارایی هر سازمانی سرمایه انسانی آن است؛ چراکه سرمایه انسانی در زمان حاضر می تواند باعث رشد و تعالی سازمان شود. در راستای پروش سرمایه انسانی اثرگذار در یک سازمان، بحث تعلیم و تربیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در واقع می‌توان گفت برای داشتن سرمایه های انسانی کارآمد باید اساتید و معلمان توانمندی داشت که آنان را آموزش دهند.

وی با بیان این‌که «ظهور تکنولوژی‌های نوین ارتباطی و به ویژه فضای مجازی کنترل اذهان مردم را در اختیار دشمنان قرار داده است»، گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف جنگ ترکیبی دشمنان، کنترل اذهان مردم و به ویژه جوانان و آینده سازان ایران در راستای تغییر ارزش ها و باور های آنان است که منجر به تغییر افکار و در نهایت تغییر رفتار آنان شود.

وی با اشاره به نقش معارف قرآنی و دینی و اساتید این حوزه در مواجه با جنگ نرم و ترکیبی دشمن گفت: یکی از وظایف مهم اساتید این حوزه ممانعت از تغییر ارزش ها و باورهای جوانان عزیز کشورمان از طریق تبیین دقیق معارف قرآنی و دینی و دعوت به تدبر در آیات قرآن کریم است. امروز یکی از نیاز های اصلی ما این است که به موضوع تعلیم و پرورش جوانان اهمیت بیشتری دهیم تا در نبردهای آینده و در مقابله با فرهنگ های استکباری دست برتر را داشته باشیم.

انتهای پیام

کد خبر: 1229277 برچسب‌ها سازمان بنادر و دریانوردی

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه: همه خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرد
  • ایران خدمه کشتی توقیف شده را با نگاه انسانی آزاد کرد
  • امیرعبداللهیان: همه خدمه کشتیِ توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • همه خدمه کشتی توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است
  • تاکید بر اهمیت احترام اروپا به نیروهای مسلح ایران
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی