Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت دستور بررسی و اصلاح ابلاغیه‌ها و شیوه‌نامه‌های مربوط به منابع انسانی را در ۹ بخش به معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت ابلاغ کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از شانا، در ابلاغیه‌ جواد اوجی به فرزین مینو، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت آمده است:

«شایسته است در اسرع وقت درباره ابلاغیه‌های مشروحه ذیل با تشکیل کارگروه‌های کارشناسی ذی‌ربط بررسی‌های جامع پیرامون موضوعات مندرج، صورت گرفته و با در نظر داشتن بازنگری محدودیت‌هایی که مشکلات و تنگناهای غیرضروری ایجاد کرده یا تمهیدات منظورشده کماکان لازم‌الاجرا تشخیص داده می‌شود، نتایج حاصله حسب مورد با پیشنهاد مشخص گزارش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

١- ابلاغیه شماره ۱۲۷۴۳۲ - ۲۰/۲ تاریخ ۱۳۹۴/۳/۱۹ در موضوع: شیوه‌نامه الحاقی به ضوابط اجرایی بودجه سال ۱۳۹۴.

۲- قانون تفسیر بند «و» ماده (۴۴) قانون برنامه پنجم (ابلاغیه شماره ۷۳۱ - ۲۰/۲ تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۴) در موضوع: تبدیل وضعیت کارکنان غیررسمی ایثارگر (مشمولان قرارداد مدت موقت/ مستقیم).

(الف) از طریق اختصاص سمت‌های متناسب مورد نیاز بلاتصدی موجود یا از محل احیای سمت‌های حذف‌شده، نسبت به تبدیل وضعیت مشمولان قانون مذکور با رعایت ضوابط مربوط اقدام لازم انجام گیرد.

(ب) در موارد عدم امکان اختصاص سمت به شرح مذکور، سمت سازمانی قائم به شخص در سازمان محل خدمت ایجاد و پس از انتقال/ جابه‌جایی یا خاتمه خدمت فرد، سمت ایجادشده حذف شود.

(ج) افراد واجد شرایط با مدرک تحصیلی حداقل دیپلم به‌عنوان کارمند رسمی و دارندگان مدارک تحصیلی پایین‌تر از دیپلم به‌عنوان کارگر رسمی تابع قانون کار تبدیل وضعیت شوند.

۳- ابلاغیه شماره ۸۳ - ۲۰/۲ تاریخ ۱۴۰۰/۲/۱۱ در موضوع صرفه‌جویی‌های ضروری با توجه به مقدمه فوق‌الذکر با همکاری واحدهای ذی‌ربط اقدام کارشناسی لازم انجام و نتایج حاصله حسب مورد گزارش شود.

۴- ابلاغیه شماره ۱۸۸ - ۲۰/۲ تاریخ ۱۳۹۷/۳/۲۲ و دستورالعمل شماره ت‌ه‌م /۵ ۳۲۵۲۰ تاریخ ۱۳۹۷/۵/۲۲ در موضوع: نظام پرداخت کارکنان مشمول قرارداد مدت موقت/ مستقیم.

مقررات و ضوابط پرداخت‌های انجام‌شده ناشی از اجرای دستورالعمل مربوط در محدوده مناطق عملیاتی تعیین‌شده، با در نظر داشتن اهمیت بیشتر فعالیت‌های حرفه‌ای، تخصصی و مهارتی به شاغلان بخش‌های خدماتی در همان محدوده عملیاتی مذکور نیز تسری یابد.

۵- ابلاغیه شماره ۸۸ - ۲۰/۲ تاریخ ۱۳۹۷/۲/۱۱ در موضوع: تعدیل مدرک تحصیلی رسمی دانشگاهی اخذشده حین خدمت.

باتوجه به مقدمه فوق‌الذکر، با همکاری مدیران و کارشناسان حوزه منابع انسانی شرکت‌های اصلی و ستاد و با در نظر داشتن صرفه و صلاح صنعت نفت در این خصوص، کارشناسی لازم انجام و نتایج حاصله گزارش شود.

۶- ابلاغیه شماره ۵۰۳۰۰۳ - ۲۸/۱ تاریخ ۱۳۹۳/۱/۲۵ در موضوع: خدمات بهداشت و درمان صنعت نفت و با عنایت به نظام‌نامه مالی سازمان بهداشت و درمان با تشکیل کارگروه تخصصی متشکل از کارشناسان خبره و صاحب‌نظر و در نظر داشتن هزینه‌های مراکز درمانی در مالکیت صنعت نفت، در جزایر و مناطق عملیاتی محروم و در راستای افزایش رضایتمندی ارائه خدمات حیاتی بهداشت و درمان، بررسی جامع و فراگیری پیرامون موضوع به عمل آورده و نتایج حاصله جهت اتخاذ تصمیم مقتضی ارائه شود.

۷- مصوبه شماره ۱۶۰۱ جلسه تاریخ ۱۳۸۷/۱۲/۱۸ هیئت مدیره محترم وقت شرکت ملی نفت ایران در موضوع: دستورالعمل اجرایی برخورداری فرزندان پسر کارمندان شاغل و بازنشسته (در سنین بیش از ۲۲ سال) از خدمات بهداشتی و درمانی پس از تهیه آمار مشمولان و برآورد بار مالی مورد نیاز و تشریح علل توقف اجرای مقررات موضوعه، جهت تصمیم‌گیری گزارش شود.

۸- بند ۹ - ابلاغیه شماره ۶۰۷۱۱۵ - ۲۰/۲ تاریخ ۱۳۹۵/۱۲/۲۲ در موضوع: مقررات بازنشستگی پیش از موعد بر مبنای تقاضای شخصی کارمند.

فرآیند تصویب‌خواهی موافقت با بازنشستگی کارمند بر مبنای تقاضای شخصی با هماهنگی مدیران توسعه منابع انسانی شرکت‌های اصلی بررسی و پیشنهاد لازم درخصوص تفویض/ عدم تفویض اختیار به مدیران عامل شرکت‌های اصلی/ معاونت توسعه سرمایه انسانی و مدیریت (حسب مورد)، ارائه شود.

۹- ابلاغیه شماره ۸۱۰ - ۲۰/۲ تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ و ۷۹۷- ۲۰/۲ تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۴ در موضوع: آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی دانشگاه و مراکز مطالعاتی و پژوهشی صنعت نفت.

با تشکیل کارگروهی مرکب از کارشناسان صاحب‌نظر و خبره در این باره، مزایا و معایب اجرای ابلاغیه مذکور بررسی و با در نظر داشتن صرفه و صلاح صنعت نفت، همچنین رویکرد افزایش کارایی مراکز مذکور گزارشی جامع تهیه و ارائه شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اقتصادی جواد اوجی وزیر نفت نظر داشتن ابلاغیه شماره منابع انسانی نتایج حاصله ۲۰ ۲ تاریخ گزارش شود صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۰۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت: برابر ماده ۶ قانون نظام دامپروری کشور که در سال ۱۳۸۸ مصوب گردیده، می‌بایستی حریم سرمایه‌های منابع دامی در قالب یک آیین نامه‌ای به تصویب هیئت محترم برسد و بعد از آن ابلاغ شود. نقشبندی افزود: با توجه به شرح وظایف و وظایفی که محول شده به دبیرخانه هیئت مقررات زدایی در راستای بهبود و تسریع و تسهیل در سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی در سال گذشته و همچنین با قوت قلبی که از دیدگاه مقام معظم رهبری در رأس شعار سال که همان جهش تولید با مشارکت مردم است، با یک نقطه عطف بیشتری در این حوزه ورود پیدا کردیم. وی تصریح کرد: اقلیم ما در سراسر کشور عرصه‌های مستعد و منابع لازم برای تولید را در سطح کشور با پراکندگی یکسان ندارد و ما در یک محدوده جغرافیایی خاصی می‌توانیم این سرمایه گذاری‌ها را به سرانجام برسانیم، لذا آنچه که در دبیرخانه پیگیری میشود این است که این حرایم سرمایه گذاری با عدله‌های علمی، پژوهشی ورود پیدا کنند و با یک اجماع خاصی ما به این نتیجه برسیم که در این حرایم تغییراتی ایجاد کنیم. دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما درباره مزایای کاهش فواصل بهداشتی گفت: کاهش حرایم بهداشتی دو مزیت برای کشور دارد، یکی از مزیت‌های آن تسهیل و تصحیح سرمایه گذاری‌ها است.  وی درباره دومین عامل مزیت کاهش فواصل بهداشتی که بسیار تأثیرگذار است گفت: ما تولیدکنندگانی داریم که از مراجع قبلی مثل جهاد سازندگی سابق، پروانه کسب و کار گرفتند ولی، چون نتوانستند آن حرایم را در حال حاضر رعایت کنند عملاً از گرفتن پروانه بی بهره ماندند.  نقشبندی تاکید کرد: یقیناً این اصلاح حرایم می‌تواند به واحد‌های فعال موجودی که دارای تولید هستند و آنهایی که از نظر ضوابط فنی و از نظر ضوابط بهداشتی مورد نظر، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی هستند، می‌تواند کمک شایانی به آنها کند. گفتنی است: هم اکنون بیش از ۳۰ درصد مجوز‌های کسب و کار در بخش کشاورزی به علت شیوه نامه قدیمی سازمان دامپزشکی معطل مانده است.  مقررات حرائم بهداشتی واحد‌های دامی، با هدف پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و آفات احداث واحد‌های دامی و صنایع وابسته در فواصل نزدیک را ممنوع می‌کند، اما منتقدان معتقدند که این قانون به دلیل جامعیت کلی، در موارد متعددی سختگیرانه عمل کرده و مانع از توسعه این صنایع شده است. از نگاه منتقدان مقررات حرائم بهداشتی، بدون استفاده ماندن اراضی اطراف یک واحد تولیدی مانند دامداری، نخستین پیامد آشکار اجرای این قانون بود و باعث شد، به مرور، زمین‌های بسیاری باوجود برخورداری از شرایط و امکانات مناسب، بدون استفاده بماند. براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی اصلاح ضوابط حرایم بهداشتی به منظور فرصت سرمایه گذاری مناسب و سهولت در صدور مجوز‌ها تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • نخستین آزمون رانندگی و اولین تهرانی که تصدیق رانندگی گرفت
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • «شویگو» دستور افزایش تولید تسلیحات در روسیه را صادر کرد
  • وزارت دفاع آلمان دستور بازسازی گسترده ارتش را صادر کرد
  • بارش شدید باران در عربستان+فیلم/ هشدار قرمز صادر شد
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • گفت و شنود/ نیگه دار!
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)
  • بهترین منابع جمع‌بندی کنکور (تجربی، انسانی و ریاضی)