Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نتایج بررسی و اصلاح ابلاغیه‌ها و شیوه‌نامه‌های حوزه منابع انسانی که با دستور وزیر نفت در دستور کار قرار گرفته بود، از سوی مدیرکل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی به مدیران منابع انسانی شرکت‌های اصلی و ستاد، همچنین روسای دانشگاه صنعت نفت، پژوهشگاه صنعت نفت، موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی و صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شانا، نتایج این بررسی‌ها و اصلاحات که ازسوی حمید حسین‌نژاد، مدیرکل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی وزارت نفت ابلاغ شده، به شرح ذیل است:
«احتراما با توجه به گزارش اقدامات انجام شده پیرامون ابلاغیه شماره 369-2/20 مورخ 1400.6.17 و موافقت وزیر محترم نفت به شرح مندرج در هر یک از بندهای ذیل، مراتب جهت استحضار و دستور اجرا ابلاغ می‌گردد:
الف- ابلاغیه شماره 127232-2/20 مورخ 1394.3.19:
1- برآورد و پیشنهاد نیازهای نیروی انسانی: برآورد نیروی انسانی توسط شرکت‌ها با توجه به پیش‌بینی تعداد بازنشستگان در سال‌های آتی انجام شود.
2- ممنوعیت گسترش تشکیلات اداری و ایجاد و افزایش سمت‌های سازمانی جدید به استثنای موارد منوط به موافقت وزیر: تغییرات در سقف سمت‌های سازمانی در سطح شرکت اصلی بلامانع است.
3- ممنوعیت استخدام و بکارگیری و جذب نیروی انسانی (رسمی، پیمانی، مدت معین و مدت موقت) / ممنوعیت ماموریت و جابجایی نیروهای قرارداد مدت معین/موقت:
1-3- برآورد نیروی انسانی مورد نیاز و اقدام جهت اخذ مجوز جذب نیروی انسانی جدید در چارچوب ماده (9) آیین‌نامه نظام‌های اداری و استخدامی کارکنان صنعت نفت و از طریق آزمون سراسری جذب انبوه (پیمانی/ رسمی) انجام پذیرد.
2-3- عدم بکارگیری نیروی قرارداد مدت موقت و معین جدید کماکان به قوت خود باقی است.
3-3- جابجایی و انتقال نیروهای قرارداد مدت معین/موقت بین شرکت‌ها یا معاونت‌ها و واحدهای مستقل ستادی (با رعایت عدم انتقال به استان‌های تهران و البرز) پس از موافقت مدیر توسعه منابع انسانی شرکت اصلی ستاد انجام شود.
4- جذب فارغ‌التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت: فارغ‌التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت که در آزمون ارزیابی مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت شرایط لازم را احراز ننموده (مردود شده‌اند) می‌توانند در آزمون‌های سراسری جذب انبوه شرکت نمایند.
5- عدم افزایش نیروهای پیمانکاری: با راهکارهای کنترل کمیت نیروی انسانی شرکت‌های پیمانکاری، با همکاری واحدهای امور سازمانی/ مدیریت‌های مالی و توسعه منابع انسانی شرکت‌ها مورد بررسی و اقدام قرار گیرد.
6- ممنوعیت ایجاد سمت‌های اقماری (به استثنای موارد اضطراری با مجوز وزیر)) /ممنوعیت پرداخت فوق‌العاده و حق ماموریت شاغلین اقماری: ایجاد سمت اقماری در جزایر، سکوها و مناطق اقماری فعلی و سایر مناطق عملیاتی اقماری‌پذیر با رعایت سقف سازمان مربوطه و طی فرآیند تصویب‌خواهی سازمان اقماری بلامانع است. پرداخت فوق‌العاده مأموریت به شاغلین برنامه طرح اقماری براساس مجموعه مقررات اداری و استخدامی کارمندان صنعت نفت در این خصوص بلامانع است.
7- کاهش تنوع و شفاف‌سازی قراردادهای مختلف بکارگیری نیروی انسانی: کارگروهی به منظور ساماندهی قراردادهای نیروی انسانی در هر شرکت اصلی تشکیل و نتایج پس از تصویب معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی اقدام گردد.
ب- قانون تفسیر بند(و) ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه:
تسریع در اجرای قانون مزبور به ترتیب با استفاده از ظرفیت سمت‌های بلاتصدی، احیای سمت متناسب با افراد مشمول یا ایجاد سمت قائم به شخص انجام شود.
ج- صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌ها (ابلاغیه شماره 83-2/20 مورخ 1400.2.11):
1- هزینه‌های اداری: هزینه‌های اداری با در نظر داشتن حداکثر صرفه‌جویی در چارچوب بودجه سال مربوطه در شرکت‌های اصلی و فرعی بلامانع است.
2- ماموریت‌های داخلی و خارجی کارکنان: هزینه‌های ماموریت‌ها با در نظر داشتن حداکثر صرفه‌جویی در چارچوب بودجه سال مربوطه در شرکت‌های اصلی و فرعی بلامانع است. ماموریت‌های خارجی در چارچوب بند (2-1) ابلاغیه شماره ابلاغیه شماره 83-2/20 مورخ 1400.2.11 با مجوز وزیر نفت انجام شود.
3- همایش‌ها، سمینارها، کنفرانس‌ها و نمایشگاه‌ها، مراسم اعطایی جوایز تعالی و عناوین مشابه: مفاد بند(3) ابلاغیه ابلاغیه شماره 83-2/20 مورخ 1400.2.11 کماکان به قوت خود باقی است.
4- خرید و چاپ نشریات: مفاد بند (4) ابلاغیه ابلاغیه شماره 83-2/20 مورخ 1400.2.11 کماکان به قوت خود باقی است.
5- خرید و اجاره خودر: استفاده از خدمات شرکت‌های حمل و نقل براساس مقررات معاملات انجام شود. در موارد بسیار ضروری خرید خودرو با رعایت ضوابط اجرای بودجه بلامانع است. مراتب در شرکت‌ها با تصویب مدیران عامل شرکت اصلی و در ستاد/مدیریت‌های ستادی با تصویب معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی اقدام می‌گردد.
6- هزینه‌های فرهنگی، آموزشی و ورزشی: با رعایت مصوبات ستاد کرونا اقدام توسط شرکت‌ها بلامانع است.
7- فروش خانه‌های سازمانی، زمین و ساختمان‌های مازاد: در چارچوب وظایف و اختیارات هیئت‌مدیره شرکت اصلی تصمیم‌گیری شود.
8- عقد قرارداد با مشاوران حقیقی: با پیشنهاد هیات مدیره شرکت‌های اصلی/ معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی (حسب مورد با اخذ مجوز وزیر) اقدام بلامانع است.
9- مهمانسرا و مامورسرا: استفاده از مهمانسرا و مامورسرا در چارچوب مجموعه مقررات و ضوابط ستاد کرونا بلامانع است.
د- ساماندهی وضعیت پرداخت حقوق و مزایای نیروهای قرارداد مدت موقت (ابلاغیه شماره 188-2/20 مورخ 1397.3.22):
مفاد بند (10) مصوبه 136 مورخ 1397.3.21 شورای اداری و استخدامی صنعت نفت به کارکنان قرارداد مدت موقت در فعالیت‌های «پشتیبانی تخصصی» و «پشتیبانی عمومی» شاغل در مناطق مشمول بند (10) پیش‌گفته با نسبت کمتری با اخذ مصوبه از شورای مذکور، تسری یابد.
ه- تعدیل مدرک تحصیلی (ابلاغیه شماره 88-2/20 مورخ 1397.2.11):
1-آخرین مدرک تحصیلی در سیستم جامع نیروی انسانی اعمال و کارمند مشمول از فوق‌العاده تخصصی شغل بهره‌مند شود.
2-تعدیل مدرک کارکنان دیپلمه ارتقایی یک مقطع بالاتر (فوق دیپلم/ لیسانس) در چارچوب ضوابط بلامانع است.
3-سایر ضوابط مصوبه شورای اداری و استخدامی (موضوع اطلاعیه شماره ت ه م/ 64839 مورخ 1397.2.17) به قوت خود باقی است.
و- خدمات بهداشت و درمان صنعت نفت (ابلاغیه شماره 503003-1/28 مورخ 1393.1.25):
تشکیل کارگروه تخصصی و ارائه راه حل جامع تحت بررسی است.
ز- دستورالعمل اجرایی برخورداری فرزندان پسر کارمندان شاغل و بازنشسته (بالای 22 سال) از خدمات بهداشت و درمان صنعت نفت:
مراتب با اعلام نرخ سرانه از سوی امور مالی شرکت ملی نفت ایران و ابلاغ به شرکت‌ها توسط اداره کل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی صورت پذیرد.
ح- مقررات بازنشستگی پیش از موعد بر مبنای تقاضای شخصی کارمند (بند 9 ابلاغیه شماره 607115-2/20 مورخ 1395.12.24):
با تصویب مدیران‌عامل شرکت‌های اصلی/ معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی (حسب مورد) جهت بازنشستگی پیش از موعد (تقاضای شخصی) با کسر سه درصد، صورت پذیرد.
ط- آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعت نفت/ پژوهشگاه صنعت نفت/ مؤسسه مطالعات بین‌المللی انرژی:
1-به اعضای هیئت‌علمی مراکز آموزشی/ پژوهشی مذکور به جایگزینی فوق‌العاده هیئت‌علمی حذف شده، فوق‌العاده تخصصی شغل در چارچوب مقررات موضوعه قابل پرداخت است.
2-اعضای مذکور در صورت تقاضا می‌توانند از نظام پرداخت صنعت نفت خارج و تابع آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور و نظام پرداختی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گیرند.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ابلاغیه شماره 83 2 20 مورخ 1400 2 11 مقررات اداری و استخدامی قوت خود باقی دانشگاه صنعت نفت شرکت های اصلی منابع انسانی نیروی انسانی انسانی شرکت قرارداد مدت فوق العاده هیئت علمی انجام شود شرکت اصلی مدت موقت هزینه ها شرکت ها مورخ 1397

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۸۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی در محل وزارت نفت افزود: پتروشیمی‌ها با پرداخت معوقات خود مانع از محدودیت‌های گازی شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: در دولت سیزدهم با اجازه ورود به بخش خصوصی منجر به توسعه میادین شده و تا کنون نیز چهار طرح بید بلند خلیج فارس، NGL ۳۱۰۰, NGL۳۲۰۰ و به سازی مشعل‌های مارون را شاهد بودیم.

شاهمیرزایی گفت: با جمع‌آوری گازهای همراه، روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب به شبکه سراسری گاز وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: این تفاهم‌نامه روزی تاریخی را رقم زد و برای بهتر انجام شدن آن باید همکاری بین هلدینگ‌ها با دولت بیشتر شود و هلدینگ‌ها باید به اندازه توان خود سرمایه بیاورند.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین راهبردهای پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش است که طبق برنامه در حال پیگیری آن هستیم.

گفتنی است؛ تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور «جواد اوجی» وزیر نفت، «محسن خجسته‌مهر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید ۶.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود ۱۲۷ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد
  • اطلاعیه شماره یک ستاد انتخابات کشور / مهلت تبلیغات کاندیداهای مجلس اعلام شد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما / ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • تغییر قیمت گواهی اسقاط برای شماره گذاری هایما/ ایران‌خودرو: قیمت هایما تغییری نکرد
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • ابلاغیه اجرای تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • رئیسی ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت