Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@09:25:25 GMT

موفقیت پالایشگاه بندرعباس در کسب عنوان واحد نمونه ملی

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۳۴۳۵

موفقیت پالایشگاه بندرعباس در کسب عنوان واحد نمونه ملی

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، در سی و سومین جشنواره ملی تقدیر از کارگران، گروه‌های کار و واحد های نمونه که در آغاز هفته کارگر در تهران برگزار شد، شرکت پالایش نفت بندرعباس به عنوان واحد نمونه ملی در سال ۱۴۰۰ معرفی و لوح و تندیس این جشنواره از سوی آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، ریاست محترم جمهور به هاشم نامور مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس اهداء شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بر اساس این گزارش این جشنواره از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور رییس جمهور، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت و مسئولان انجمن‌ها و تشکل‌های صنفی کارگران به منظور تشویق نیروهای کار و مولد که اقدامات شایسته در حوزه تولید و نیروی انسانی انجام داده اند برگزار شد که از بین یک هزار و ۹۴۳ واحد صنعتی و خدماتی حاضر در این جشنواره شرکت پالایش نفت بندرعباس عنوان واحد نمونه ملی را کسب کرد.

 گفتنی است افزایش بهره‌وری، افزایش راندمان، رعایت اصول بهداشتی و ایمنی، اشتغال آفرینی، توجه به نیروی انسانی و عدالت شغلی، جانشین پروری و توجه به بهبود مهارت نیروی انسانی با دانش افزایی از جمله دلایل انتخاب شرکت پالایش نفت بندرعباس در این جشنواره ملی است.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت بندرعباس در حاشیه این مراسم گفت: یکی از مهمترین اقدامات این شرکت در حوزه نیروی انسانی اجرای طرح تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری بود که در این طرح ۲ هزار و ۱۵۰ نفر نیروی تحت پوشش پیمانکاران در این شرکت به نیروهای قرارداد مستقیم تبدیل وضعیت شدند.

هاشم نامور افزود: اجرای طرح طبقه بندی مشاغل کارکنان قرارداد مدت موقت شرکت پالایش نفت بندرعباس نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته برای بهبود و ارتقاء زیرساخت های حوزه منابع انسانی و با نگاه ویژه به نیروی انسانی به عنوان سرمایه های اصلی شرکت بود که به عنوان نخستین شرکت در سطح وزارت نفت در شرکت پالایش نفت بندرعباس با موفقیت اجرا شد.

 وی حفظ و ارتقای کرامت انسانی، برابری و عدالت، علمی کردن مدیریت منابع انسانی، افزایش بهره وری کارکنان، افزایش نقش منابع انسانی در توسعه شرکت که خود منجر به اشتغال و جذب جوانان بومی استان خواهد شد، بومی سازی و ایجاد رفاه در چارچوب مقررات را از جمله اولویت های اصلی سیاست های کلیدی شرکت پالایش نفت بندرعباس در حوزه توسعه منابع انسانی عنوان کرد. 

 شرکت پالایش نفت بندرعباس با تامین بیش از ۱۵درصد از انرژی مورد نیاز کشور نقش قابل توجهی در چرخش اقتصاد و توسعه کشور دارد.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: پالایشگاه بندرعباس هرمزگان بندرعباس شرکت پالایش نفت بندرعباس نیروی انسانی منابع انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۳۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • معامله بلوک «شازند» قانونی است
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • تجلیل از کارگران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از واحد‌های نمونه در اراک
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا